Malite n'ọnwa a, ọtụtụ mba iji dozie iwu azụmaahịa mba ofesi ọhụrụ!Mbupụ mba ndị a jide n'aka na ị ga-aṅa ntị na mgbanwe!

Ndozi na ihe ndị a chọrọ maka ịkọ ụbọchị mbupu nke ngwaahịa ebubata

A na-edozi ihe a chọrọ nke "ụbọchị ọpụpụ" site na "ụbọchị mgbe ụzọ ụgbọ njem na-ebu ihe ndị a na-ebubata na-ahapụ ọdụ ụgbọ mmiri" ruo "ụbọchị mgbe ngwaahịa ndị a na-ebubata na-ahapụ ọdụ ụgbọ mmiri mbụ nke mbupu na mba ahụ.

Enweghị ntinye na ọpụpụ nke ngwaahịa, dejupụta ụbọchị ekwuputara na kọstọm.N'ime ha, ekwuputara n'ụdị nkwupụta data eletrọnịkị, dejupụta ụbọchị nkwupụta data ebufere na sistemụ kọmputa kọstọm.Nkwupụta n'ụdị nkwupụta akwụkwọ, dejupụta ụbọchị ntinye akwụkwọ nkwupụta akwụkwọ na kọstọm.

Ọ bụrụ na ngwaahịa ndị dị na otu nkwupụta kwekọrọ na ụbọchị mbupu dị iche iche, a ga-akọ ụbọchị ikpeazụ nke mbupu.

Amụma njem njem na-enweghị visa nke China ga-ewe awa 144 na-abawanye ruo ọdụ ụgbọ mmiri 37

The National Immigration Administration nyere ọkwa na July 15, dị irè ozugbo, mmejuputa iwu nke 144-hour visa-free transit amụma na Zhengzhou ọdụ ụgbọ mmiri na Henan Province, akporo nke ọnụnọ maka nhazi mpaghara nke Henan Province;A ga-agbasa amụma njem njem na-enweghị visa nke awa 144 na Yunnan Province site na Kunming City ruo Kunming, Lijiang, Yuxi, Pu'er, Chuxiong, Dali, Xishuangbanna, Honghe, Wenshan na obodo itoolu ndị ọzọ (steeti).Agbakwunyere ọdụ ụgbọ mmiri ọhụrụ atọ, gụnyere ọdụ ụgbọ elu Zhengzhou Xinzheng International, ọdụ ụgbọ elu Lijiang Sanyi na Mohan Railway Port, dị ka ọdụ ụgbọ mmiri dabara na amụma njem n'efu nke awa 144.

 

Aghọtara na ruo ugbu a, State Administration of Migration emejuputa atumatu 144-hour visa njem njem n'efu na ọdụ ụgbọ mmiri 37 na Beijing, Tianjin, Shijiazhuang na Qinhuangdao na Hebei, Shenyang na Dalian na Liaoning, Shanghai, Nanjing na Lianyungang na Jiangsu, Hangzhou, Ningbo, Wenzhou na Zhoushan na Zhejiang, Zhengzhou na Henan, Guangzhou, Shenzhen na Jieyang na Guangdong, Qingdao na Shandong, Chongqing, Chengdu na Sichuan, Xi'an na Shaanxi, Kun Xiamen na Fujian, Wuhan na Hubei. Lijiang na Xishuangbanna na Yunnan, na ihe ndị ọzọ.Mmejuputa iwu njem njem n'efu na-ewe awa 144 n'ọdụ ụgbọ mmiri mbata.Citizensmụ amaala nke United States, Canada, United Kingdom na mba 54 ndị ọzọ na-ejide akwụkwọ njem mba ofesi ziri ezi yana tiketi jikọtara ya na ụbọchị na oche kpebisiri ike n'ime awa 144 nwere ike isi n'ọdụ ụgbọ mmiri ndị dị n'elu gaa mba nke atọ (mpaghara) na-enweghị visa ma nọrọ na ya. ebe a kapịrị ọnụ ruo awa 144, na n'oge ọnụnọ, ha nwere ike itinye aka na mmemme dị mkpirikpi, dị ka njem nlegharị anya, azụmahịa, nleta, ndị ikwu, wdg. obodo anyị ma ọ bụ amụma nnwere onwe visa nke otu, enwere ike itinye ihe ndị a n'ọrụ ya).(N'ikwekọ na nkwekọrịta nnwere onwe visa nke China bịanyere aka na ya ma ọ bụ amụma nnwere onwe visa nke otu anyị, ihe ndị a ga-etinye).


Oge nzipu: Ọgọst-05-2024
Hapụ Ozi Gị